Prívlačuj | GDPR | Rybárske potreby pre prívlačiarov
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po - Pi: 8:30 - 16:00
0 ks
za 0,00 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 55,01 € a máte dopravu ZADARMO na SK
Novinky
19.03.2019
Už na ceste nový tovar:  Nič čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Facebook

 Facebook logo



Slovak Parcel Service

  1. Úvod
  2. Informácie / Informations
  3. Ochrana osobných údajov

Osobné údaje a ich ochrana

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

I. Úvodné ustanovenia

 1. Pre potreby týchto Zásad sa rozumie:

  • Štefan Csernava - Prívlačuj, so sídlom Slnečná 36, Komárno, 94501, Slovensko, IČO 50416952, zapísaná v živnostenskom registri v Komárne, č. 410-30218

Osobnými údajmi:

  • meno a priezvisko,
  • e-mailová adresa,
  • telefónne číslo, 
  • fakturačná adresa,
  • doručovacia adresa,
  • IP adresa,
  • cookies,
  • informácie o dosiahnutí veku 16 rokov.


2. Prevádzkovateľ e-shopu www.privlacuj.sk ako správca Osobných údajov týmto informuje o spôsobe a rozsahu spracovania Osobných údajov, vrátane rozsahu práv Účastníka (ako je tento definovaný nižšie) súvisiacich so spracovaním jeho Osobných údajov.

3. Prevádzkovateľ pri spracovaní osobných údajov postupuje v súlade s nasledujúcimi právnymi predpismi:

  • Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov
  • Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej len "Nariadenie")

4. Účastník je fyzickou osobou, ktorá nakupuje od Prevádzkovateľa tovar a služby.

5. účelom predaja tovaru a služieb koncovému zákazníkovi. V súvislosti s vyššie uvedeným dochádza k spracúvaniu Osobných údajov:

  • v rozsahu v akom boli poskytnuté v súvislosti s objednávkou produktov a /alebo služieb Prevádzkovateľa, resp. v rámci rokovaní o uzavretí zmluvy s Prevádzkovateľom, ako aj v súvislosti s uzatvorenou zmluvou za účelom / účelmi uvedenými nižšie v čl. II.


II. Účely a doby spracovania Osobných údajov
Prevádzkovateľ spracováva Osobné údaje pre nasledujúce účely:

1.: plnenie zmluvy, prípadne iného záväzku, a poskytovanie služieb:

a. osobné údaje budú spracované po dobu rokovaní o uzavretí zmluvy medzi Prevádzkovateľom a Účastníkom, a to za účelom uzavretia zmluvy, ako aj počas trvania zmluvného vzťahu;
b. marketingové akcie: na účely splnenia marketingovej akcie, vyhodnotenie, ukončenie, doručenie prípadnej výhry, atď. Doba spracovania: po dobu marketingovej akcie.

2.: dodržanie právneho záväzku (najmä účtovného, daňového a archivačného, poskytnutie súčinnosti správnym orgánom, polícii, súdom, a pod.):

a. daňový doklad bude uchovaný 10 rokov od ukončenia zmluvy: Za účelom plnenia zákonnej povinnosti archivácie účtovných dokladov na základe zákona č. 563/1991 Zb., o účtovníctve v znení neskorších predpisov budú Osobné údaje ďalej spracované a uchované po dobu 10 rokov od roka nasledujúceho po roku, v ktorom došlo k uzatvoreniu zmluvy medzi Prevádzkovateľom a Účastníkom;
b. plnenie povinností v súvislosti s uplatnením práv z chybného plnenia, poskytnutia súčinnosti správnym orgánom, polícii, súdu: Prevádzkovateľ je oprávnený spracovávať základné osobné, identifikačné a kontaktné údaje zákazníka, údaje o tovare a údaje z komunikácie medzi zákazníkom po dobu 4 rokov odo dňa uplynutia záručnej doby na tovar.

3.: oprávnené záujmy Prevádzkovateľa, ochrana práv a právom chránených záujmov Prevádzkovateľa:

a. účinná obhajoba v prípade sporu. Doba spracovania sa tu stanovuje na 4 roky od uplynutia záručnej doby na tovar a predlžuje sa o dobu, po ktorú je spor vedený;
b. oprávneným záujmom Prevádzkovateľa je ďalej zasielanie obchodných oznámení (plošných ponúk a individuálnych ponúk) v súlade s § 7 ods. 3 zákona č. 480/2004 Zb., o niektorých službách informačnej spoločnosti a v súlade s bodom 47 Nariadenia, ak Prevádzkovateľ získal podrobnosti elektronického kontaktu v súvislosti s predajom tovaru a služieb Účastníkovi.

4.: marketingové a obchodné ponuky služieb Prevádzkovateľa:

a. plošné zasielanie obchodných ponúk produktov a služieb: zasielanie všeobecných reklamných oznámení bez zacielenia na konkrétnu skupinu adresátov. Doba spracovania osobných údajov je v tomto prípade 3 roky;
b. individuálna ponuka: zasielanie reklamných oznámení po zhodnotení niektorých osobných aspektov vzťahujúcich sa k fyzickej osobe. Prevádzkovateľ nevykonáva profilovanie v súlade s čl. 22 Nariadenia, keďže nejde o automatizované spracovávanie, ale ručnú tvorbu individuálnych ponúk. Doba spracovania osobných údajov je v tomto prípade 3 roky;
c. Zasielanie dotazníkov Heureka - overené zákazníkmi: zasielanie dotazníkov Heureka za účelom skvalitnenia poskytovaných služieb zákazníkom. Prevádzkovateľ v rámci hodnotenia spokojnosti a iných prieskumov prenáša osobné údaje v rozsahu a e-mailová adresa tretej strane - ďalšiemu správcovi - spoločnosti Heureka Shopping s.r.o. Doba spracovania osobných údajov je v tomto prípade 3 roky.

Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený. Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite, ak v zmysle § 7 ods. 3 zákona č. 480/2004 Zb. o niektorých službách informačnej spoločnosti ich zasielanie neodmietnete. Spracovanie osobných údajov na účely zaslania dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi vykonávame na základe nášho oprávneného záujmu, ktorý spočíva v zisťovaní vašej spokojnosti s nákupom u nás. Pre zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýz nášho trhového postavenia využívame spracovateľa, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.cz; tomu pre tieto účely môžeme odovzdávať informácie o zakúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu. Vaše osobné údaje nie sú pri zasielaní e-mailových dotazníkov odovzdané žiadnej tretej strane pre jej vlastné účely. Proti zasielanie e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi môžete kedykoľvek vyjadriť námietku odmietnutím ďalších dotazníkov pomocou odkazu v e-mailu s dotazníkom. V prípade vašej námietky vám dotazník nebudeme ďalej zasielať.

5.: Cookies - Správca osobných údajov, ako prevádzkovateľ webovej stránky www.privlacuj.sk, používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité na účely:

  • merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach
  • základné funkčnosti webových stránok.

       Cookies sú krátke textové súbory generované webovým serverom a ukladané v počítači prostredníctvom prehliadača. Rozlišujú sa dva typy. V prvom rade sú to cookies potrebné na zabezpečenie fungovania a analýzu webu (uskutočnenie prenosu elektronickej komunikácie prostredníctvom elektronickej komunikačnej siete, s použitím týchto cookies nemožno vysloviť nesúhlas). Ďalej ide o cookies, ktoré hodnotia niektoré osobné aspekty vzťahujúce sa ku konkrétnej fyzickej osobe. S použitím druhého typu cookies musí Účastník vysloviť súhlas. Doba spracovania je v tomto prípade 3 roky.

Pre účely re-marketingu sú odovzdávané cookies iným spracovateľom iba v prípade, že u nich bol udelený súhlas na tento účel, a to s expiračné dobou maximálne 540 dní. Ak dôjde k odobratiu súhlasu s reklamnými cookies, nie je technicky možné už raz odovzdanú cookies u spracovateľa ihneď odstrániť. Na odstránenie cookies u spracovateľa dôjde automaticky po uplynutí expiračnej doby. Okamžitým riešením pre zamedzenie re-marketingových aktivít spracovateľom je zmazanie cookies z prehliadača.

Zber cookies na účely uvedené vyššie môže byť považované za spracovanie osobných údajov. Takéto spracovanie je možné na základe zákonného dôvodu - oprávneného záujmu správcu, a umožňuje ho čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia.

Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - tento režim je možný buď nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu správcu námietku podľa čl. 21 Nariadenia, ktorá je dostupná v dolnej časti webových stránok. Vaša námietka bude vyhodnotená bezodkladne. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.

Ak podá návštevník námietku proti spracovaniu technických cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.

Cookies, ktoré sa zberajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.

  • Zhromaždené cookies súbory sú spracované ďalšími spracovateľmi:
    • Poskytovateľom služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

      Služba Google Analytics umožňuje priradenie údajov, relácií a interakcií medzi viacerými zariadeniami pseudonymnému používateľskému ID. To znamená, že aktivity používateľov je možné analyzovať na rôznych zariadeniach. Tieto súbory cookie, čo sú textové súbory uložené na Vašom počítači, sa používajú na analýzu používania tejto webovej stránky. Používame funkciu „anonymizácia IP“, čo znamená, že údaje budú spracované v štátoch EÚ, alebo v inej časti podľa dohody o EHP. Vo výnimočných prípadoch môže byť celá IP adresa prenesená na server v USA a skrátená tam. IP adresa prenášaná Vaším prehliadačom v rámci služby Google Analytics sa nebude kombinovať s inými údajmi, ktoré má spoločnosť Google k dispozícii. Spoločnosť Google analyzuje prenášané údaje v našom mene a poskytuje nám správy o činnosti a používaní našich webových stránok. Okrem toho spoločnosť Google poskytuje ďalšie služby spojené s používaním webových stránok a internetu. Náš oprávnený záujem o spracovanie údajov je založený na tento účel. Právnym základom je § 13 ods. 1 písm. f zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Po 14 mesiacoch sa údaje zhromaždené týmto súborom cookie automaticky raz mesačne vymažú. Správu súborov cookie môžete nastaviť nakonfigurovaním nastavení v softvéri prehliadača. Môžete sa tiež odhlásiť (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en), aby ste zabránili spracovaniu údajov spoločnosťou Google. Ak to chcete urobiť, musíte si stiahnuť a nainštalovať doplnok (plug-in) prehliadača. Ak to chcete urobiť na viacerých zariadeniach, musíte si tento doplnok (plug-in) nainštalovať na všetky zariadenia.

      Naša webová stránka používa prehľady služby Google Analytics o demografických funkciách. to nám umožňuje robiť prehľady, ktoré zahŕňajú informácie o veku, pohlaví a záujmoch návštevníkov stránok. Tieto informácie vychádzajú z cielenej inzercie spoločnosti Google a z informácií od tretích strán. Tieto informácie nemôžu byť priradené k žiadnej konkrétnej osobe. Túto funkciu môžete kedykoľvek deaktivovať prostredníctvom nastavení vo svojom Google účte, alebo vo všeobecnosti odmietnuť zhromažďovanie údajov zo služby Google Analytics tak, ako je to popísaní v časti „Google súbory cookie“.

    • Naša webová stránka využíva službu Facebook Pixel, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). To nám umožňuje poskytovať „Facebookové reklamy“ používateľom našich webových stránok ako súčasť ich skúseností zo sociálnych sietí.

      Pomocou Facebook Pixelu je Facebook schopný ukázať návštevníkom stránky našu online ponuku cieľovej skupine pre zobrazovanie reklám (Facebook reklamy). Preto používame Facebook Pixely na zobrazovanie našich Facebookových reklám len pre používateľov Facebooku, ktorý prejavili záujem o našu online ponuku, alebo majú určité záujmy (napr. záujem o určité témy, alebo produkty, ktoré sú určené na základe navštívených webových stránok), ktoré posúvame na Facebook (tzv. „vlastné publikum“). Používaním Facebook Pixelov tiež chceme zabezpečiť, že naše Facebookové reklamy smerujú k potenciálnym záujmom používateľov a nie sú nepríjemné. Pomocou Facebook Pixelov môžeme ďalej sledovať efektívnosť Facebookových reklám pre štatistické účely a účely prieskumu trhu, keď vidíme, či používatelia boli presmerovaný na našu webovú stránku po kliknutí na Facebookovú reklamu (tzv. konverzie).

      Na tento účel môžu byť vo Vašom počítači uložené aj súbory cookie. Ďalšie informácie o ochrane osobných údajov nájdete vo Vyhlásení o ochrane osobných údajov spoločnosti Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/.

      Vzniesť námietky proti použitiu webových stránok „Vlastného publika“ na Facebooku môžete vzniesť kedykoľvek v budúcnosti prostredníctvom https://www.facebook.com/settings/?tab=ads.

      Na to musíte byť prihlásený / -á na Facebooku. Ak nemáte účet na Facebooku, môžete reklamu z Facebooku deaktivovať na webovej stránke European Interactive Digital Advertising Alliance.

  • Naša webová stránka obsahuje doplnky od spoločnosti YouTube, patriacej pod Google Ing., so sídlom v San Bruno/California, USA. Tlačidlo YouTube pozostáva z názvu YouTube na červenom pozadí. Keď navštívite našu webovú stránku, ktorá obsahuje takýto doplnok (plug-in), Váš prehliadač vytvorí priame prepojenie so servermi YouTube. To informuje server služby YouTube, ktorú konkrétnu stránku nášho internetu ste navštívili. Ak ste pri návšteve našich webových stránok prihlásený do služby YouTube pod svojím používateľským účtom, povolíte službe YouTube priradiť Vaše správanie na internete priamo na Váš osobný účet. Ak chcete takýmto prenosom údajov zabrániť, odhláste sa zo služby YouTube ešte pred návštevou našej webovej stránky.

    Účel a rozsah zhromažďovania údajov a ďalšie spracovanie a používanie údajov prostredníctvom služby YouTube, ako aj Vaše práva a možnosti nastavenia ochrany Vášho súkromia nájdete vo Vyhlásení o ochrane osobných údajov YouTube https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.

  • Na našich webových stránkach sú integrované funkcie služby Instagram. Tieto funkcie poskytuje spoločnosť Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, United States. Ak ste prihlásený do svojho účtu na Instagrame, môžete prepojiť obsah našich stránok s profilom Instagram, a to kliknutím na tlačidlo Instagram. To umožňuje spoločnosti Instagram priradiť Vašu návštevu našej webovej stránky pomocou Vášho používateľského účtu. Upozorňujeme, že ako poskytovateľ webovej stránky nemáme žiadne informácie o obsahu prenášaných údajov, ani o ich používaní spoločnosťou Instagram. Ďalšie informácie nájdete vo Vyhlásení o ochrane osobných údajov spoločnosti Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/

6. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Štefanom Csernavom teda správcom osobných údajov. Osobné údaje pre tohto správcu spracúvajú tiež spracovatelia:

    1. Poskytovateľom služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR
    2. Slovenská pošta, a. s. Partizánska cesta č. 9975 99 Banská Bystrica
    3. Slovak Parcel Service s.r.o. Authorised Service Contractor for UPS Dlhá 91 | 949 07 Nitra Slovenská republika 
    4. Heureka Shopping s.r.o,  Heureka.cz, Palác Syner, Rumunská 655/9, 460 01 Liberec 4, Česká Republika
    5. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg.
    6. Google Inc. ("Google"), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    7. Smartsupp.com, s.r.o. Milady Horákové 13 602 00 Brno
    8. Rondo.cz s. r. o. Nepravidelná 329/9 102 00, Praha 10
    9. Zásielkovňa s. r. o. Muchovo námestie 3624/8 851 01 Bratislava
    10. Facebook Pixel, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook")
    11. Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, United States
    12. YouTube - Google Ing., so sídlom v San Bruno/California, USA

Osobné údaje nebudú odovzdané do tretích krajín mimo EÚ.

Správca nemá osobu tzv. poverenca. Správcu je možné kontaktovať na emailovej adrese info@privlacuj.sk

Zmazanie a správa súborov cookie

Spravovať používanie súborov cookie môžete spravovať v závislosti od použitého prehliadača. Nižšie nájdete pomoc pre najbežnejšie prehliadače.
Microsoft Explorer:
https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Firefox:
https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen

Google Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en

Safari:
https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=de_DE

Opera:
http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

III. Ochrana osobných údajov a informácie o spracovaní

1.
Pokiaľ Účastník neposkytne svoje Osobné údaje, nie je možné uzavrieť zmluvu s Prevádzkovateľom a. alebo mu poskytnúť služby z nej vyplývajúce. Osobné údaje sú v tejto súvislosti nevyhnutné pre poskytnutie konkrétnej služby či produktu Prevádzkovateľa.

2. Po uplynutí lehôt uvedených v článku II. Prevádzkovateľ Osobné údaje vymaže alebo anonymizuje.
3. Účastník je povinný Prevádzkovateľovi poskytnúť len pravdivé a presné Osobné údaje. Za správnosť, presnosť a pravdivosť poskytnutých Osobných údajov je zodpovedný Účastník. Prevádzkovateľ za správnosť poskytnutých údajov nenesie zodpovednosť.
4. Prevádzkovateľ vynaloží maximálne úsilie, aby nedošlo k neoprávnenému spracovaniu.
5. Prevádzkovateľ je oprávnený odovzdať osobné údaje Účastníka tretím osobám, a to za nasledujúcimi účelmi: dokončenie objednávkového procesu, doručenie tovaru, zasielanie obchodných oznámení, hodnotenie spokojnosti zákazníka, poskytovanie spotrebiteľského úveru, služby zákazníckej podpory, poskytovanie poistných produktov, vybavovanie reklamácií, registrácia nového zákazníka.
6. Osobné údaje sú a budú spracované v elektronickej podobe neautomatizovaným spôsobom.

IV. Práva Účastníka súvisiace so spracovaním

1. Práva Účastníka v súvislosti s ochranou osobných údajov:
a. požadovať od Prevádzkovateľa prístup k jeho Osobným údajom;
b. zrušiť kedykoľvek zasielanie obchodných oznámení
c. požadovať od nás informáciu, aké Vaše osobné údaje spracovávame
d. požadovať kópiu spracúvaných osobných údajov
e. na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva boli podľa Nariadenia porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
f. na opravu poskytnutých Osobných údajov;
g. na vymazanie poskytnutých Osobných údajov;
h. na obmedzenie spracovania Osobných údajov;
i. podať sťažnosť na Úrade pre ochranu osobných údajov;
j. právo na prenos osobných údajov na iného správcu;
k. právo namietať proti spracovaniu osobných údajov;
l. právo na odvolanie súhlasu.

2. Účastník môže svoje práva podľa ods. 1 tohto článku uplatniť prostredníctvom e-mailu uvedeného na webovej stránke e-shopu alebo v prípade registrovaného zákazníka v zákazníckej sekcii na webových stránkach e-shopu.
3. Práva podľa ods. 1 tohto článku písm. c) a d) nie je možné uplatniť v rozsahu a na účely uvedené v čl. II ods. 1 písm. a), b) a c) s výnimkou bodu ii) písm. c) čl. II, kedy je možné uplatnenie všetkých práv uvedených v ods. 1.
4. V prípade, že by sa Účastník domnieval, že Prevádzkovateľ vykonáva spracovanie jeho Osobných údajov, ktoré je v rozpore s ochranou jeho súkromného a osobného života alebo v rozpore s príslušnými právnymi predpismi, najmä ak sú Osobné údaje nepresné s ohľadom na účel ich spracovania, môže:
 a. požiadať Prevádzkovateľa o vysvetlenie, a to e-mailom na adresu info@privlacuj.sk
 b. namietať proti spracovaniu a požadovať e-mailom zaslaným na adresu info@privlacuj.sk  aby Prevádzkovateľ zabezpečil odstránenie takto vzniknutého stavu (napr. blokovaním, vykonaním opravy, doplnením alebo likvidáciou Osobných údajov). Prevádzkovateľ o námietke bezodkladne rozhodne a informuje Účastníka. Ak nevyhovie Prevádzkovateľ námietke, má Účastník právo obrátiť sa priamo na Úrad na ochranu osobných údajov. Týmto ustanovením nie je dotknuté oprávnenie Účastníka obrátiť sa so svojím podnetom na Úrad na ochranu osobných údajov priamo.

5. Ak uplatní Účastník právo podľa tohto článku, je Prevádzkovateľ povinný odpovedať do 30 dní od prijatia žiadosti Prevádzkovateľom.
6. Prijatie žiadosti o uplatnení práva z článku IV., Bodu 1 a) a f) je možné iba prostredníctvom dátovej správy alebo listom s úradne overeným podpisom na adresu sídla spoločnosti. Súčasťou žiadosti je potrebné uviesť e-mailovú adresu, na ktorú bude potom zaslaný overovací e-mail na potvrdenie totožnosti žiadateľa.
7. Pokiaľ Účastník uplatní niektoré z práv z článku IV., Odsek 1, má Prevádzkovateľ právo žiadať preukázanie totožnosti Účastníka. Žiadosť o prístup k osobným údajom tak musí byť zaslaná z e-mailovej adresy žiadateľa. Ak bude žiadosť podaná inou formou, či z inej e-mailovej adresy, má Prevádzkovateľ právo požadovať dodatočné overenie formou odpovede na overovací e-mail. V prípade, keď žiadateľ nepreukáže svoju totožnosť do 14 dní od zaslania verifikačného e-mailu, nebude jeho žiadosť na uplatnenie práv z článku IV., Odsek 1 prijatá.
8. Prevádzkovateľ je oprávnený v prípade opakovanej a neopodstatnenej žiadosti o poskytnutie fyzickej kópie spracúvaných Osobných údajov účtovať primeraný poplatok za administratívne náklady s tým spojené.

V. Záverečné ustanovenia

1. Všetky právne vzťahy vznikajúce pri spracúvaní Osobných údajov sa riadia právnym poriadkom Slovenskej republiky, a to bez ohľadu na to, odkiaľ bol prístup k nim realizovaný. K riešeniu prípadných sporov vzniknutých v súvislosti s ochranou súkromia medzi Účastníkom a Prevádzkovateľom sú príslušné slovenské súdy.
2. Dotknutá osoba má právo obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov - Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, IČO: 36 064 220, tel. č.: +421/2/3231 3220 - (https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk). 
3. Tieto Zásady nadobúdajú účinnosť dňom 25.05. 2018.

O nás

O nás
Zákazníci napísali

© - Všetky práva vyhradené www.privlacuj.sk

 

Všeobecné informácie

Obchodné podmienky
Reklamačný poriadok
Ochrana osobných údajov
Akcie a zľavy

 

Ocenenia

Kontakt
Logo
Štefan Csernava
Štefan Csernava
Po - Pi: 8:30 - 16:00
© - Všetky práva vyhradené www.privlacuj.sk
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.